COACHING

Inzicht verdiepen en perspectief ontvangen zijn sleutelbegrippen.

Ik kom er steeds meer achter dat we zijn zoals we naar onszelf kijken. We groeien op, worden volwassen, gaan mee met de kansen die langs komen terwijl we andere zomaar voorbij laten gaan…
Waarom gaat het zoals het gaat? Wat werkt nu wel, en wat werkt niet, voor jou?
Met die vragen gaan we aan de slag in een coachingtraject. Samen kijken we naar hoe het was en wat je er van kunt leren.
Gewoon, zonder oordeel, omdat jouw potentie meer ruimte mag krijgen.
Wil je je horizon verbreden en verder kijken… Maak een afspraak! In het eerste gesprek (gratis) zien we of we een klik hebben.
Dan gaan we doelgericht verder aan de slag. Doelgericht! want de stip op de horizon, die bepaal jij.

WERK

Werk vraagt nogal wat competenties en vaardigheden. En of je het wilt of niet, je neemt altijd jezelf mee.

  • Hoe zorg je ervoor dat je helder hebt wat jij wilt.
  • Hoe bewaak ik, zonder conflict, mijn grenzen
  • Waarom vermijd ik toch dat gesprek?
  • Hoe kom ik tot een betere relatie met mijn leidinggevende?

Met dit soort vragen ga jij aan de slag in een coachingtraject, zodat je met meer plezier je werk doet.

HOE WE DAT DOEN?

Ik werk graag met een doelstelling vooraf, dan weten we waar we heen gaan. We maken afspraken over kosten, het aantal gesprekken, huiswerk en privacy.

Ook een creatieve invulling met levka.nl is mogelijk.

WAT NEEM IK MEE IN MIJN COACHING

Ik ben Hilbert van Slooten, geboren in 1963. Ik ben 35 jaar getrouwd en heb 2 volwassen kinderen en een heel pakket aan levenservaring en opleiding. Als IT-manager, als procesbegeleider van verandertrajecten, als man van, als vader. In de loop van de jaren heb ik een heel pakket aan opleidingen gedaan, managementvaardigheden, communicatie, coachingsvaardigheden bij de ALBA-academie en de Balansgroep. Stress en vitaliteit, teamcoaching. Wat ik vooral meeneem is mijzelf. Ik luister, stel een prikkelende vraag. Ik observeer en spring in als het nodig is met een goede methode of techniek.

Zo heb ik ervaren dat inzicht krijgen in het proces waar ik doorheen ging, hand in hand gaat met het ontwikkelen van perspectief op nieuwe mogelijkheden. Het gaat erom hoe we kunnen opstaan, niet om het feit dat we gevallen zijn.

Op het internet kom je zoveel type coaches tegen, life-coach, stress-coach, work-balance-coach, burn-out-coach, etc. Coaching is er in vele soorten en maten. Mijn aanpak is dat ik samen met jou op zoek ga naar wat jou belemmert om tot je volle potentie te komen. Komen we bij vraagstukken waarvoor counseling of specialistische hulp nodig is, dan help ik je met het vinden van de juiste vervolg.